Carlo Boszhard blijft twee jaar bij RTL

Carlo Boszhard blijft twee jaar bij RTL

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentator Carlo Boszhard blijft de komende twee jaar bij RTL te zien. Dinsdag tekende hij een tweejarig contract met de commerciële zender. Voor RTL 4 zal hij een nieuw seizoen van de TV Kantine gaan maken. Het laatste seizoen was afgelopen januari te zien bij RTL 4. In de TV Kantine kruipen Carlo en Irene Moors in de huid van allerlei Bekende Nederlanders.

Daarnaast komt ook Een Goed Stel Hersens terug. Dit spelprogramma presenteert Carlo samen met Nicolette van Dam. In dit spelprogramma strijden vier Bekende Nederlanders tegen elkaar. Het spel lijkt soms heel eenvoudig, maar blijkt soms lastiger dan gedacht. Het laatste seizoen was altijd op de donderdagavond van RTL 4 te zien.

Ook komen er nog meer nieuwe programma's aan. Maar hier wil de presentator nog maar weinig kwijt. In het verleden was Carlo te zien in Carlo's tv café. Dit programma moest plaats maken voor de weekendeditie van RTL Boulevard. Met Irene presenteerde hij ook het spelprogramma Typisch Carlo & Irene. Dit spelprogramma vloeide een beetje uit de TV Kantine.

Foto: RTL / William Rutten