RTL4 op zondag met compilaties Carlo’s TV Café

RTL4 op zondag met compilaties Carlo’s TV Café

Geschreven door Daniël Schalk

RTL4 zendt de komende drie weken op zondagmiddag compilaties van Carlo’s TV Café uit. Nu het eerste seizoen van Carlo’s TV Café ten einde is gekomen, valt er een gat op de zondagmiddag. Dat gat vult RTL4 op met de mooiste momenten uit het eerste seizoen van Carlo’s TV Café.

Carlo’s TV Café is de opvolger van Life 4 You. Carlo Boszhard en Irene Moors besloten vorig jaar na 15 jaar met hun zondagmiddagprogramma te stoppen. Eerst leek het erop dat beide RTL4-gezichten klaar waren met de zondagmiddag, maar Carlo Boszhard besloot toen alleen door te gaan.

Op 11 oktober 2015 begon het nieuwe zondagmiddagprogramma Carlo’s TV Café, dat Carlo elke week met een andere co-host presenteert. Na een succesvol eerste seizoen heeft Boszhard het wel verdiend om even bij te komen van het eerste seizoen van zijn nieuwe zondagmiddagprogramma.

Toch hoeven de trouwe kijkers van de zondagmiddag Carlo niet te missen. “Je kan natuurlijk altijd afleveringen terugkijken op onze website als je ons dreigt te gaan missen, maar de komende drie weken zijn er ook compilatie uitzendingen op de vertrouwde tijd op RTL4! Rustig afkicken dus.”

In het eerste seizoen heeft Carlo bewezen dat hij ook zonder Irene kan scoren op de zondagmiddag. Ook was het eerste seizoen de ontdekking van Carlo’s moeder Wil, die in elke uitzending in de rubriek Wil Wil Wel een opdracht uitvoerde. Carlo’s TV Café keert in het najaar weer terug op RTL4.

De compilaties van Carlo’s TV Café zijn drie weken lang om 18:10 uur te zien op RTL4.

Bekijk Carlo’s TV Café op TVblik.nl/carlos-tv-cafe