Luuk Ikink: ‘RTL stopt met Carlo’s TV Café’

Luuk Ikink: ‘RTL stopt met Carlo’s TV Café’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL stopt definitief met Carlo’s TV Café. Doordat RTL Boulevard vanaf komend najaar ook in het weekend te zien is, is er op de zondagmiddag geen plek meer voor Carlo’s TV Café. Luuk Ikink maakte vrijdagavond in RTL Boulevard bekend dat het zondagmiddagprogramma geen vervolg krijgt.

Ikink baseert zich op een bericht van Carlo's vriend Herald. “Na 17 jaar zondagmiddag tv tijd voor nieuwe mooie projecten!”, schrijft Herald, die ook werkte voor Carlo’s TV Café, op Instagram bij een screenshot van een artikel van Showbizznetwork. Daarmee lijkt Herald het nieuws te bevestigen.

Eerder deze week lekte al uit dat Carlo’s TV Café vervangen zou worden door RTL Boulevard. Uit de programmering van familiezender RTL4 voor september bleek dat er geen plek is voor Carlo’s TV Café. Op zondag 3 september is er nog wel een compilatie van Carlo’s rubriek Wil Wil Wel te zien op RTL4.

RTL Boulevard begint zaterdag 9 september met hun weekendeditie. Vanaf dan in het entertainmentprogramma zeven dagen per week te zien op RTL4. Deze zomer is RTL Boulevard om 18:25 uur én rond 23:00 uur te zien, maar de late editie van het RTL4-programma verdwijnt na de zomer weer.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard

Foto: RTL / William Rutten