Carlo's TV Café terug naar 18.15 uur

Carlo's TV Café terug naar 18.15 uur

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Ook in 2017 zullen de deuren van Carlo's TV Café geopend worden. Maar er gaat wel iets veranderen in het zondagmiddag programma van Carlo Boszhard. Het tv café zal voortaan weer om 18.15 uur te zien zijn, direct na het RTL Nieuws van 18.00 uur. Dat was in 2016 nog wel even anders.

Vorig jaar kreeg Carlo meer uitzendtijd voor zijn tv café. Hij was al vanaf 17.25 uur te zien, ruim een half uur eerder dan voorheen. Dit was vooral ingevoerd om de concurrentie van Show XL van SBS6 tegen te gaan. Helaas wist Show XL het niet te redden en verdween al snel van de zondagmiddag. Nu Show XL niet meer te zien is, krijgt Carlo minder uitzendtijd.

Door het half uur extra werd het RTL Nieuws van 18.00 uur opgenomen in Carlo's TV Café. Carlo maakte er vaak een grap van dat hij Helga van Leur ook in zijn tv café wilde ontvangen. Maar het RTL Weer bleef altijd in haar vertrouwde studio. Nu zal dus ook het RTL Nieuws van 18.00 uur weer gewoon in de vertrouwde studio te zien zijn.

Vanaf volgende week zondag, 8 januari, is Carlo's TV Café weer te zien op de zondagmiddag van RTL 4. Vanaf 18.15 uur zit de kijker weer goed voor muziek, showbizz, cultuur en koken. Alles komt voorbij en niets is te gek. Ook Carlo's moeder Wil zal weer van de partij zijn. Dat is te lezen in het programmaschema van januari voor RTL 4.

Carlo's TV Café is vanaf zondag 8 januari weer iedere zondagmiddag vanaf 18.15 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Carlo's tv café terug via TVblik. 

Foto: RTL