Veiling ‘scheurjurk’ Trijntje Oosterhuis op 2651 euro

Veiling ‘scheurjurk’ Trijntje Oosterhuis op 2651 euro

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De ‘scheurjurk’ van Trijntje Oosterhuis, de zwarte strakke jurk met een diep decolleté die de zangeres droeg tijdens haar eerste repetitie voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen, staat op 2651 euro. De opbrengst van de veiling van de jurk van Trijntje komt ten goede aan LINDA.foundation.

Nadat Trijntje bij Humberto Tan in RTL Late Night aangaf niet meer over haar tegenvallende presentatie op het Eurovisie Songfestival te willen praten, stelde de talkshowhost voor om de ‘scheurjurk’ te gaan veilen voor het goede doel. Afgelopen dinsdagavond begon de veiling.

De veiling op de jurk begon met een bod van 250 euro. Al snel liepen de bedragen hoog op. Afgelopen dinsdag, 6 oktober, ging de jurk al over de grens van 2000 euro. Om 23:29 uur kwam het laatste bod van dinsdag, maar liefst 2650 euro. Een dag, 7 oktober, later kwam daar 1 euro bij.

Donderdag 8 oktober kwam er een bod van 5000 euro op de ‘scheurjurk’ van Trijntje. Dit bod is opmerkelijk genoeg verdwenen van de veilingpagina van LINDA.foundation. Hoeveel de jurk uiteindelijk zal opleveren is nog maar de vraag. Er kan tot zondag 11 oktober 2015 geboden worden.