Trijntje blikt vooruit op Songfestival bij Matthijs

Trijntje blikt vooruit op Songfestival bij Matthijs

Geschreven door Daniël Schalk

Over 27 dagen vertegenwoordigd Trijntje Oosterhuis Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen. Trijntje blikt vanavond vooruit op het Eurovisie Songfestival aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door.

“Nog een maandje en dan vindt het zestigste Eurovisie Songfestival plaats in Wenen”, laat de redactie van De Wereld Draait Door vandaag weten. “Trijntje Oosterhuis vertegenwoordigt Nederland met het lied ‘Walk Along’, geschreven door Anouk. Vanavond blikken wij met de zangeres vooruit op het spektakel dat bijna 200 miljoen kijkers trekt.”

Gisteren werd bekend dat Trijntje Oosterhuis op 15 mei, vier dagen voor het Eurovisie Songfestival, haar gelijknamige album ‘Walk Along’ uitbrengt. Op het nieuwe album van Trijntje staat de single Walk Along en tien andere nieuwe tracks die door Anouk zijn geschreven en geproduceerd.

Naast Trijntje Oosterhuis zijn ook Erik Dijkstra en Remy Bonjasky te gast. De muziek wordt vanavond verzorgd door Anne Soldaat. Ook Nico Dijkshoorn is vanavond weer te gast in De Wereld Draait Door met zijn wekelijkse gedicht. Claudia de Breij is tafeldame.

Bekijk De Wereld Draait Door op TVblik.nl/dwdd