Het Zapp Sinterklaasfeest met de enige échte Sinterklaas en Dieuwertje Blok

Het Zapp Sinterklaasfeest met de enige échte Sinterklaas en Dieuwertje Blok

Geschreven door Pieter Jongsma

Op woensdag 3 december om 14.30 uur zendt NPO Zapp een registratie uit van het Zapp Sinterklaasfeest.

Sinterklaas heeft zich op zijn eigen verjaardagsfeest verstopt in de Utrechtse Jaarbeurs. Samen met de aanwezige Zapp-presentatoren en Zappelin-figuren vervullen de kinderen opdrachten om de verstopplek van Sinterklaas te raden. Lukt het de kinderen om deze opdrachten goed uit te voeren en de Sint te vinden?

Ook dit jaar staan er natuurlijk weer veel bekende Zapp gezichten op het podium: de finalisten van het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen, Ron Boszhard, Tim en Monique en de cast van SpangaS. Voor de kleinere kinderen zijn er meet en greets met hun favoriete Zappelin-figuren zoals Woezel en Pip, Wickie de Viking, de Smurfen, Buurman & Buurman en Shaun het Schaap. Daarnaast toont de grote illusionist Christian Farla zijn magische act. En natuurlijk is de enige echte Sinterklaas aanwezig met zijn Pieten. De presentatie is in handen van Dieuwertje Blok.

Het is voor kinderen en (groot)ouders mogelijk de opname bij te wonen op zaterdag 29 of zondag 30 november in de Jaarbeurs te Utrecht. Kijk voor meer informatie op: www.zappsinterklaasfeest.nl.

Het Zapp Sinterklaasfeest is een coproductie van Omroep MAX en de NCRV.
De uitzending wordt vrijdag 5 december om 19.00 uur herhaald.