Annic van Wonderen schittert in eigen websoap ‘De Wondere Wereld van Annic’

Annic van Wonderen schittert in eigen websoap ‘De Wondere Wereld van Annic’

Geschreven door Pieter Jongsma

Annic van Wonderen, leading lady van fashion nieuwssite www.ilovefashionnews.nl (ILFN) heeft vanaf vandaag een exclusieve websoap ten tijde van ‘Holland’s Next Top Model’.

In 30 afleveringen is de komende tien weken lang te zien wat er speelt in het leven van de oprichtster en eigenaar van de nummer één fashion nieuwssite van Nederland. Ook geeft ze een uniek kijkje achter de schermen bij ‘Holland’s Next Top Model’.

Annic leidt het leven dat veel jonge vrouwen willen leiden en iedereen wilt alles van haar weten. Als eigenaar van de nummer één fashion nieuwssite van Nederland moet Annic altijd op de beste plek op het juiste moment zijn én de goede contacten hebben. Haar leven, werk en privé, van vette catwalks tot de laatste feestjes – alles is te zien in ‘De Wondere Wereld Van Annic’.

Hoe gaat zij om met alle hectiek en haar drukke agenda? In de eerste aflevering zie je o.a. hoe ze haar eigen bril ontwerpt en via haar personal trainer naar een secret meeting rent. Tijdens haar websoap loopt Annic de modellen uit het RTL 5-programma ‘Holland’s Next Top Model’ tegen het lijf en heeft ze regelmatig contact met goede vriend en stylist Fred van Leer, die als coach aan ‘Holland’s Next Top Model’ is verbonden.

Vanaf 25 augustus is de websoap tien weken lang drie maal per week (maandag, woensdag en vrijdag) te zien op www.hollandsnexttopmodel.nl, www.rtlxl.nl en www.ilovefashionnews.nl. De eerste aflevering staat nu online.