Zó gaat het nu met Femke Meines van het Junior Songfestival
Bron: YouTube

Zó gaat het nu met Femke Meines van het Junior Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Femke Meines, die in 2012 namens Nederland meedeed aan het Junior Eurovisie Songfestival in Amsterdam? Songfestival Update zocht het uit!

Femke zit na het Junior Songfestival, waar zij zevende werd, niet stil. Er volgen verschillende singles. In 2014 doet Femke mee aan het SBS6-programma Sterren Springen, maar ze komt niet verder dan de eerste liveshow. In 2016 en 2017 speelt ze een hoofdrol in de kinderserie Just Like Me op Disney Channel.

Tegenwoordig is Femke influencer. In haar vlogs geeft Femke een kijkje in haar leven. Zo nam ze haar kijkers in mei mee naar Milaan, waar zij slechts 24 uur was voor de uitreiking van de ABOUT YOU Awards. Ook kocht Femke begin dit jaar een caravan die ze met haar vriend Justin heeft opgeknapt. Het hele project was te volgen op YouTube. Ze heeft ruim 85.000 abonnees en 200.000 volgers op Instagram.

We horen Femke niet veel meer zingen, maar ze is het zeker niet verleerd. In 2017 zong Femke Tik Tak Tik op een concert ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het Junior Songfestival. “Heel mooi gezongen, beter dan toen”, valt op YouTube in de reacties op het optreden te lezen. In 2020 bracht Femke een nieuwe single uit, genaamd Dichterbij. Dit was de titelsong van de bioscoopfilm Engel.

Meer van Femke zien? Hier kun je Femke vinden op Instagram. Volg ook Songfestival Update op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!