S10 vanmiddag over turquoise loper tijdens openingsceremonie
Bron: AVROTROS / Marie Wynants

S10 vanmiddag over turquoise loper tijdens openingsceremonie

Geschreven door Daniël Schalk

De week van het Eurovisie Songfestival wordt vanmiddag traditiegetrouw geopend met de openingsceremonie. S10 en haar concurrenten lopen vanmiddag over de turquoise loper. S10 zal tijdens de ceremonie een outfit van Viktor & Rolf dragen. Zij hebben ook haar podium-outfit gemaakt.

De loper is dit jaar wederom turquoise, de kleur van hoofdsponsor Moroccanoil. Vanaf 16:00 uur arriveren de artiesten bij Reggia di Venaria. Ronela Hajati van Albanië zal als eerste de turquoise loper betreden. S10 komt als 29ste de loper op. Mahmood en Blanco van gastland Italië komen als laatste aan.

De openingsceremonie is de enige activiteit voor de inzendingen vandaag. Er wordt niet gerepeteerd in stadion PalaOlimpico. De repetities gingen zaterdag 30 april van start. Alle inzendingen hebben nu twee keer op het podium gestaan. Morgen wordt de eerste halve finale twee keer in zijn geheel gerepeteerd.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!