Ronela is kritiek zat: ‘Zet tv maar uit tijdens mijn waardeloze optreden’
Bron: EBU

Ronela is kritiek zat: ‘Zet tv maar uit tijdens mijn waardeloze optreden’

Geschreven door Daniël Schalk

De Albanese inzending Ronela Hajati is klaar met alle kritiek die zij krijgt op haar sensuele optreden. Ronela wil dat het Eurovisie Songfestival zo snel mogelijk voorbij is. “Ik heb vijf maanden aan elk detail gewerkt en mensen zijn zo ontevreden over mij”, schrijft de zangeres donderdagochtend op Twitter.

Ronela roept mensen op om niet te kijken. “Zet de tv maar uit als dit waardeloze optreden wordt uitgezonden, want dan vergeet je het sneller”, aldus de zangeres. Ronela krijgt veel reacties. “Negeer de slechte opmerkingen, je bent een held”, zegt iemand. “Geef alsjeblieft niet op”, schrijft iemand anders.

De EBU verwijderde zondag sensuele foto’s van de eerste repetitie. Mensen waren bang dat Ronela ook haar act moest aanpassen, maar de shirtloze dansers waren tijdens de tweede repetitie nog steeds van de partij. Ook het veelbesproken moment dat zij hun geslachtsdelen aanraken zit nog in de act.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!