Correspondent Duitsland: ‘Malik duikt op in Londen en Tel Aviv’
Bron: NDR

Correspondent Duitsland: ‘Malik duikt op in Londen en Tel Aviv’

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Duitsland-correspondent Sebastiaan volgt Malik Harris in aanloop naar het Songfestival.

De Duitse inzending Malik Harris is aan het reizen geslagen. Hij is nog niet onderweg naar Italië, maar bezoekt andere landen. Via Instagram laat de Duitse zanger weten dat hij in Londen is geweest. Daar heeft hij onder meer een video opgenomen voor zijn debuutsingle. Hij hoopt snel weer terug te keren naar Londen.

Malik was in Londen voor een pre-party voor het Songfestival. Hier liet hij zijn Songfestival-nummer Rockstar horen aan de vele fans. Hij deed best wel goed. Het publiek genoot zichtbaar van het optreden van de Duitse zanger. Hij is nu lekker bezig om zichzelf en Duitsland te promoten. Lang bleef hij niet in Londen, het volgende optreden staat alweer snel op de planning.

Na Londen is Malik namelijk nu afgereisd naar Tel Aviv. Daar werd onze Duncan winnaar met zijn Songfestival-hit Arcade. Na Londen is het tijd om in Tel Aviv muzikaal van zich te laten horen. Ook daar staat een Songfestival-feest op de planning. Hier krijgt hij weer de kans om zijn nummer goed te promoten.

Breng Duitsland maar weer goed muzikaal op de kaart Malik! Dit is de kans om weer eens te laten zien wat Duitsland in huis heeft. Een finaleplek heeft Malik natuurlijk al op zak, maar dan is het wel goed om te blijven promoten.

Ondertussen gaat zijn Songfestival-nummer redelijk goed in de hitlijsten. Zo staat hij bijvoorbeeld in de top 100 van radiozender Bremen Vier al op plek zeventien. De weg naar boven lijkt hij daarin wel gevonden te hebben. Dus nu kan het alleen nog maar bergopwaarts gaan voor Malik. Houd dat maar vast Malik. Laat jezelf nog meer muzikaal zien en dan kan het zomaar goed gaan komen.

Na het zien van zijn optreden in Londen, ben ik toch voorzichtig aan positief. Langzaam maar zeker ga ik er zelfs in geloven. Wie weet gaat Malik nog voor een verrassing zorgen in Italië. Wie weet krijgt hij door zijn optredens in Engeland en Israël wel stemmen uit die landen. Zou toch leuk zijn!  

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!