Muziek Releases: Davina Michelle, Blas Cantó, Sterre Koning & Flo Rida
Bron: EBU

Muziek Releases: Davina Michelle, Blas Cantó, Sterre Koning & Flo Rida

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Twee keer per maand maakt Songfestival Update een selectie van de opvallendste muziek releases.

Davina Michelle - Hold On

Afgelopen mei stond Davina Michelle op het Songfestival-podium, maar niet als inzending. Davina verzorgde in de eerste halve finale een spectaculaire pauzeact. Voor de tweede keer slaat Davina nu de handen ineen met dj Armin van Buuren. Na Hoe Het Danst (ook met Marco Borsato) is daar nu Hold On.

Blas Cantó - Americana (akoestisch)

Blas Cantó heeft 1,5 maand na de release van Americana een nieuwe versie van het nummer uitgebracht. De Spaanse inzending is opnieuw de studio ingedoken met de Amerikaanse band Echosmith om een akoestische versie te maken. Fans noemen de nieuwe versie nóg mooier dan het origineel al was.

Sterre Koning - Is Het Beter Zo

Als lid van KISSES bezorgde Sterre Koning ons land in 2016 samen met Kymora Henar en Stefania Liberakakis de achtste plaats op het Junior Eurovisie Songfestival. Sterre maakt voor haar YouTube-kanaal veel covers, maar nu is daar weer eigen materiaal: het Nederlandstalige nummer Is Het Beter Zo.

Flo Rida & LaCrème - Wished You Never Said

Flo Rida deelde afgelopen mei het Songfestival-podium met Senhit om San Marino te vertegenwoordigen. Nu slaat Flo Rida de handen ineen met de Britse dj LaCrème voor Wished You Never Said. De bijdrage van Flo Rida is alleen niet erg groot. De rapper is maar ongeveer 15 seconden te horen.