Muziek Releases: Hurricane, Luuk van der Boom & Elena Tsagrinou
Bron: EBU

Muziek Releases: Hurricane, Luuk van der Boom & Elena Tsagrinou

Geschreven door Daniël Schalk

Twee keer per maand maakt Songfestival Update een selectie van de opvallendste muziek releases.

Hurricane - Do Neba

De Servische dames van Hurricane hebben een heerlijke zomerhit te pakken! De opvolger van hun Songfestival-nummer Loco Loco, waarmee zij afgelopen mei in de finale op de 15de plaats eindigde, heet Do Neba. De bijbehorende videoclip is opgenomen op het zonovergoten Tanzaniaanse eiland Zanzibar.

Luuk van der Boom - Ritme en Gevoel

Als lid van MOVES wilde Luuk van der Boom in 2019 voor Nederland naar het Junior Songfestival, maar met Make Your Move eindigde de groep in de nationale finale op de derde plaats. De zoon van Jeroen van der Boom werkt nu hard aan zijn solocarrière. Vandaag is daar de nieuwe single Ritme en Gevoel.

Elena Tsagrinou - Telika I Zoi Sinehizetai

Met het nummer El Diablo eindigde de Cypriotische inzending Elena Tsagrinou afgelopen mei in de finale op de 16de plaats. Christenen waren woedend op Elena, omdat El Diablo een liefdesverklaring aan de duivel is. Nu is daar de opvolger Telika I Zoi Sinehizetai, een samenwerking met Dimitris Tatarakis.

Priscilla - Be Alright

Priscilla heeft woensdag haar nummer voor het Junior Songfestival 2021 uitgebracht. Met Be Alright zal zij meedoen aan de nationale finale. Elke woensdag wordt er een nummer gereleased. Ayana en MELODY hebben hun liedjes al uitgebracht. Volgende week is het drietal Jade, Loïs en Lyova aan de beurt.

Victor Crone - Waiting On Your Love

In 2019 vertegenwoordigde de Zweedse zanger Victor Crone Estland op het Songfestival. Hij heeft sindsdien niet stil gezeten. De nieuwste single Waiting On Your Love is zijn achtste nummer sinds het Songfestival. In Waiting On Your Love zingt Victor dat hij niet eeuwig blijft wachten op die ene persoon.