Marcel van Roosmalen niet meer in Veronica Inside

Marcel van Roosmalen niet meer in Veronica Inside

Geschreven door Daniël Schalk

Marcel van Roosmalen zal voorlopig niet meer aanschuiven in de voetbaltalkshow Veronica Inside. Vanwege zijn nieuwe tv-klus bij de NOS is hij niet meer op Veronica te zien. “Je kunt ook niet voor Vitesse en NEC tegelijkertijd spelen”, zegt de columnist op de website van Veronica Inside.

Sinds zondag verzorgt Van Roosmalen de rubriek De Korte Corner in de talkshow NOS Studio Voetbal, die voorheen door cabaretier Jan Beuving werd gemaakt. “Je kunt niet de ene week bij de ene in de spits staan en de volgende week bij de andere in de goal”, vervolgt de voetbaljournalist.

Van Roosmalen staat bekend om zijn droge en cynische ondertoon in zijn verhalen en maakte in Veronica Inside vaak sponsor Bavaria belachelijk, dat is nu verleden tijd. “Ik vind wat ik nu ga doen wel wat inhoudelijker dan Zo zeggen”, zegt hij over het maken van de videocolumn in de talkshow van de NOS.

Veronica Inside is vanaf vanavond weer elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt Veronica Inside terugkijken op Gids.tv.

Foto: Screenshot Veronica Inside