Veronica zendt Voetballer van het Jaar Gala uit

Veronica zendt Voetballer van het Jaar Gala uit

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De uitreiking van de belangrijkste voetbalprijzen tijdens het Voetballer van het Jaar Gala wordt dit jaar uitgezonden op mannenzender Veronica. De presentatie van de 38ste editie van het glamoureuze sportevenement is in handen van Talpa-gezichten Hélène Hendriks en Jandino Asporaat.

De mannenzender zendt het Gala op maandag 2 september direct na de voetbaltalkshow Veronica Inside uit. “Het wordt een bijzondere avond vol verrassingen en entertainment, zowel voor de voetballers als voor de kijkers thuis”, zegt zendermanager Bastiaan van Dalen van Veronica.

Het sportevenement wordt georganiseerd door De Telegraaf. De krant maakte eerder dit jaar al de winnaars bekend, maar op 2 september worden de prijzen in ontvangst genomen. Zo wint Luuk de Jong de Zilveren Schoen, gaat de Bronzen Schoen naar Dušan Tadić en zijn beide ook Topscorer van het jaar.

De Telegraaf is erg blij dat het evenement dit jaar voor het eerst op televisie wordt uitgezonden. “Zodat we voor een groot publiek de sterren van de Nederlandse voetbalwereld een avond kunnen laten schitteren”, zegt sport-chef Marcel van der Kraan over de samenwerking met de tv-zender van John de Mol.

Het voetbalgala is maandag 2 september direct na Veronica Inside te zien op Veronica. Je kunt Veronica Inside terugkijken op Gids.tv.

Foto: Telegraaf / Bewerking door Showbizznetwork