Johan Derksen niet in Veronica Inside na ongeluk

Johan Derksen niet in Veronica Inside na ongeluk

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Johan Derksen heeft in zijn huis een ongeluk gehad en zal daarom aanstaande vrijdag voor de eerste keer in de geschiedenis niet aanschuiven in Veronica Inside. De voetbalanalist kampt met een hersenschudding en een pijnlijke onderarm, schrijft Veronica Inside woensdag op haar website.

De vaste tafelgast, die nog nooit een uitzending van Veronica Inside, Voetbal Inside of Voetbal International heeft gemist, wordt aanstaande vrijdag vervangen door Jan Boskamp. Veronica Inside begint vrijdag pas om 22:00 uur vanwege de interland van de Oranje Leeuwinnen tegen Mexico.

Derksen is van de trap gevallen toen hij onderweg was naar het toilet. “Ik schrok er enorm van”, zegt Veronica Inside-presentator Wilfred Genee woensdag in zijn radioprogramma op Radio Veronica. “We hebben wel een soort vreemde relatie met elkaar, maar ik werk al meer dan 15 jaar met die man", vervolgt hij.

Het voetbalprogramma begon in 2001 als Voetbal Insite, maar toen het blad Voetbal International in 2008 hoofdsponsor werd ging het programma verder onder die naam. Vorig jaar maakte Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp de overstap naar Talpa, waar het programma verder ging als Veronica Inside.

Foto: Talpa TV / Wessel de Groot