Chantal en Jamai presenteren nieuwe dansshow RTL4

Chantal en Jamai presenteren nieuwe dansshow RTL4

Geschreven door Pieter Jongsma

Chantal Janzen en Jamai Loman presenteren vanaf vrijdag 27 april de nieuwe dansshow Time To Dance. In de show maakt Nederland kennis met de grootste danstalent van Nederland. Vanaf eind april jureren Dan Karaty, Robin Martens en Gianinni Semedo Moreira individuele dansers, duo's en groepen.

Artistieke vrijheid is het belangrijkste goed bij deze nieuwe dansshow. De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een geldprijs van 50.000 euro. Dan Karaty is naast jurylid ook geestelijk vader van de nieuwe dansshow: "We gaan naar het volgende niveau! Het is tijd om het groter aan te pakken dan ooit. We zijn op zoek naar het allerbeste danstalent. Een solist, een crew, whatever." 

Voor Robin Martens, winnares van het tweede seizoen van 'Dance Dance Dance', is dit haar debuut als jurylid. Ze bekijkt en jureert de optredens vanuit haar perspectief als groot dansliefhebber en ervaringsdeskundige.

Het laatste jurylid, Gianinni Semedo Moreira, begon zijn danscarrière in het eerste seizoen van 'So You Think You Can Dance'. Daarna maakte hij de overtocht naar LA om daar op te treden met Shakira, Rihanna, Nicki Minaj, met Lady Gaga trad hij op bij de Super Bowl en maakte een wereldtour.

Time To Dance vanaf vrijdag 27 april om 20.30 uur bij RTL4.

Foto: RTL / William Rutten