Chantal Blijft Slapen krijgt tweede seizoen

Chantal Blijft Slapen krijgt tweede seizoen

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het RTL4-programma Chantal Blijft Slapen krijgt een tweede seizoen, dat heeft Chantal Janzen via Twitter bekend gemaakt. Chantal Janzen is momenteel bezig met de opnames van het programma waarin ze bij BN’ers blijft overnachten.

“Jaaaaa daar gaan we weer: opnames Chantal Blijft Slapen 2...!!!” zei de presentatrice vandaag op Twitter. Chantal Blijft Slapen was in het najaar van 2014 te zien op RTL4 en trok wekelijks zo’n 1,5 miljoen kijkers op de donderdagavond van RTL4.

Eind 2014 liet Chantal al weten dat er misschien een vervolg van het RTL4-programma kwam. “Ik ben met RTL in gesprek over een eventueel vervolg”, zei de presentatrice toen. Chantal Janzen is momenteel ook druk bezig in Duitsland, waar zij de Duitse-versie van The Voice Kids presenteert.

Bij welke BN’ers Chantal in het nieuwe seizoen allemaal blijft slapen is nog niet bekend, dat werd duidelijk uit haar Tweet waarin ze haar volgers om suggesties vroeg. Wanneer het tweede seizoen van Chantal Blijft Slapen te zien zal zijn is ook nog niet bekend.

Bekijk Chantal Blijft Slapen op TVblik.nl/chantal-blijft-slapen