Jim en Jamai in gesprek over Idols

Jim en Jamai in gesprek over Idols

Geschreven door Daniël Schalk

Jim Bakkum en Jamai Loman zijn beide in gesprek met RTL over de rol als vierde jurylid in het nieuwe seizoen van Idols. Het management van Jim en het management van Jamai bevestigen tegenover NU.nl dat de twee zangeres in gesprek zijn over hun terugkeer in de talentenjacht Idols.

“Jim heeft gesprekken gevoerd over deelname aan Idols”, zei het management van Jim over de zanger die in 2002 tweede werd in het eerste seizoen van Idols. Jamai, die de eerste editie won, praat ook over een terugkeer. “De gesprekken zijn nog gaande”, zei zijn management.

Eerder werd bekend dat Martijn Krabbé, die Idols tussen 2005 en 2008 presenteerde, Eva Simons, die het RTL4-programma Popstars - the Rivals won, en Ronald Molendijk, die in het najaar van 2014 jurylid was in het RTL4-programma Het Orkest Van Nederland, jurylid worden in Idols.

Peter van der Vorst zei woensdagavond in RTL Boulevard dat hij het leuk zou vinden dat het vierde en tevens laatste jurylid van Idols een oude bekende van het programma wordt. “Het zou leuk zijn als het één van de mensen van de oude Idols-serie zou zijn. Jamai bijvoorbeeld, of Jim”, zei hij.

Begin november werd bekend dat Idols terugkeert op televisie. Het programma was van 2002 tot en met 2008 te zien op familiezender RTL4, maar keert begin 2016 terug op jongerenzender RTL5. Ruben Nicolai en Lieke van Lexmond gaan het nieuwe seizoen van de talentenjacht presenteren.

Bekijk Idols op TVblik.nl/idols