Gordon en Jamai presenteren nieuw seizoen It Takes 2

Gordon en Jamai presenteren nieuw seizoen It Takes 2

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

It Takes 2 krijgt een tweede seizoen met een nieuw presentatieduo, bestaande uit Gordon en Jamai. Chantal Janzen stopt met de presentatie van RTL4-programma en Gordon neemt haar stokje over. Hij zal de presentatie on stage verzorgen, terwijl Jamai backstage de kandidaten begeleidt.

“Chantal en ik hebben het vorig jaar ontzettend leuk gehad en ik zal haar zeker missen, maar met Jamai lijkt het me ook geweldig. Het wordt echt lachen, gieren, brullen”, zegt Gordon. Het tweede seizoen van It Takes 2 begint op 23 april en verhuist daarmee van de zaterdag- naar de zondagavond.

Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon keren terug in het nieuwe seizoen en zingen zeven weken lang met bekende Nederlanders. De professionals kiezen in de eerste aflevering met welke drie BN’ers zij zangduo's willen vormen. Vanaf aflevering twee begint de bikkelharde afvalrace.

Een driekoppige vakjury beoordeelt alle optredens, waardoor er een ranking ontstaat. Een aantal BN’ers komt op deze manier in de gevarenzone terecht. Als alle optredens zijn geweest, is het aan de publieksjury in de studio. Zij bepaalt wie van de BN'ers in de gevarenzone het strijdtoneel moet verlaten.

Bekijk It Takes 2 op TVblik.nl/it-takes-two

Het nieuwe seizoen van It Takes 2 is vanaf zondag 23 april te zien op RTL4.

Foto: RTL