Isabella Levina zingt Perfect Life op het Eurovisie Songfestival

Isabella Levina zingt Perfect Life op het Eurovisie Songfestival

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Duitse inzending voor het Eurovisie Songfestival is nu bekend. De vijfentwintig jarige Isabella Levina zal Duitsland gaan vertegenwoordigen in Kiev, met het nummer Perfect Life. In een grote liveshow, Eurovision Song Contest: Unser Song 2017 ging Duitsland opzoek naar een jong talent.

In de finale besloot de kijker dat Isabella Levina Duitsland zal vertegenwoordigen met het nummer Perfect Life. Met maar liefst 69 % van de stemmen koos de kijker massaal voor Perfect Life. Het nummer werd speciaal voor deze liveshow geschreven door Lindy Robbins. Deze songwriter schreef ook nummers voor onder andere dj David Guetta en de Backstreet Boys.

De jury en ook het publiek had liever gezien dat Isabella Levina met Wildfire naar Kiev zou afreizen. Wildlife werd geschreven door zangeres Marit Larsen. Deze zangeres werd onder andere bekend door haar hit If A Song Could Get Me You. Wildlife kreeg dan ook 'slechts' 31 % van de Duitse televisie kijkers.

Isabella Levina zal met haar single, Perfect Life, in de grote finale van het Eurovisie Songfestival in Kiev optreden. Deze finale is op zaterdag 13 mei 2017 te zien. Naast Isabella zal ook Lucie Jones te horen zijn. Deze zangeres staat voor Groot-Brittannië op het podium met het nummer Never Give Up On You. Of Duitsland het nu beter gaat doen dan de afgelopen twee jaar is nog even afwachten. Dat zal in de grote finale van het Eurovisie Songfestival moeten blijken.

Foto: Screenshot NDR / Unser Song