Lindy Robbins schijft ook Songfestival-nummer voor Duitsland

Lindy Robbins schijft ook Songfestival-nummer voor Duitsland

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Onder andere Lindy Robbins probeert ook Duitsland te helpen. Zij schreef al verschillende hits voor vele bekende artiesten. Zo schreef zij nummer voor de Backstreet Boys, voor Demi Lovato en voor dj David Guetta. Voor het Songfestival schreef Lindy het nummer Perfect Life. Dit nummer wordt gezongen door de twee finalisten; Axel en Levina.

In de tweede ronde viel Helene af. Deze finaliste was één van de favorieten van de drie juryleden. Ook kon de Duitse televisiekijker zien hoe Europa dacht over 'hun' kandidaten. Europa was meer onder de indruk van Axel en van Levina. Beide finalisten mogen hun versie van Perfect Life laten horen aan het publiek, de jury en de kijkers thuis. 

Nu staat Duitsland voor twee keuzes. De eerste keuze is met welk nummer zij hun land willen vertegenwoordigen. Gaat dat Perfect Life worden of toch Wildfire? De tweede keuze is welke finalist gaat er voor Duitsland naar Kiev? Wordt dat Axel of toch Levina?

Deze lastige keuze is nog niet gemaakt. Wie zal er Jamie Lee op gaan volgen? Jamie Lee vertegenwoordigde Duitsland in 2016. Helaas voor deze zangeres, met weinig succes. Zij kreeg slecht één punt van de andere landen. Of Axel of Levina het beter gaat doen in Kiev is nog maar even de vraag. De finale van het Eurovisie Songfestival 2017 zal plaats vinden op 13 mei 2017.

Foto: Eurovision.tv