Marit Larsen schrijft Songfestival-nummer voor Duitsland

Marit Larsen schrijft Songfestival-nummer voor Duitsland

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Duitsland heeft de hulp ingeroepen van zangeres Marit Larsen. De zangeres heeft het nummer voor het Eurovisie Songfestival 2017, voor Duitsland, geschreven. Het nummer heeft als titel Wildfire gekregen. De drie finalisten, Helene, Levina en Axel mochten dit nummer laten horen aan het publiek en de Duitse televisie kijkers. Alle drie de finalisten maakten er een geheel eigen versie van.

Marit Larsen is vooral bekend van haar hit If A Song Could Get Me You. Met dit nummer kon niemand meer om Marit heen. De zangeres vindt het schrijven van nummers fijn. Zij wil dat haar nummers goed in het gehoor liggen. Daarnaast wil zij enorme hits creëren. 

Op dit moment strijden Helene, Levina en Axel nog tegen elkaar. Deze drie finalisten moeten met elkaar de strijd aan. Zij strijden om als act naar de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev te gaan. Drie juryleden; Tim Bendzko, Lena Meyer-Landrut en Florian Silbereisen geven hun muzikale feedback aan de drie finalisten. De Duitse zender ARD zendt alles live uit.

Bekijk hieronder de videoclip van Marit Larsen: If A Song Could Get Me You.

https://www.youtube.com/watch?v=J2eCiRVYTUY

Foto: Eurovision.tv