KISSES naar Junior Songfestival met Kisses & Dancin

KISSES naar Junior Songfestival met Kisses & Dancin

Geschreven door Daniël Schalk

De meidengroep KISSES zal Nederland op het Junior Eurovisie Songfestival op Malta vertegenwoordigen met het nummer Kisses & Dancin. De nieuwe meidengroep heeft maandagmiddag het nummer en de officiële videoclip van het nummer gelanceerd.

Eind mei werd bekend dat de 11-jarige Kymora, de 13-jarige Stefania en de 13-jarige Sterre samen een popgroep zullen vormen die naar het Junior Eurovisie Songfestival zal gaan om Nederland te vertegenwoordigen. Het Junior Songfestival vindt plaats op zondag 20 november.

Kymora, Stefania en Sterre hebben alle drie al veel ervaring met zingen. Stefania deed eerder mee aan The Voice Kids en zat in Kinderen voor Kinderen. Ook Sterre en Kymora zaten in Kinderen voor Kinderen en deden allebei al eerder auditie voor de nationale voorronde voor het Junior Songfestival.

De nationale voorronde van het Junior Songfestival was dit jaar voor het eerst niet via televisie, maar via internet te volgen. De kijkers van de video’s mochten bepalen hoe de groep zou gaan heten. Jan Smit coacht de groep om ze klaar te stomen voor hun deelname aan het Junior Songfestival.

Bekijk en luister hieronder het nummer Kisses & Dancin: