Winnaars TeamNL in speciale RTL Late Night

Winnaars TeamNL in speciale RTL Late Night

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL Late Night komt op dinsdag 23 augustus met een speciale uitzending over de Olympische Spelen. In de speciale uitzending ontvangt Humberto Tan alle Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De uitzending is niet late night, maar op primetime.

Voordat het nieuwe seizoen van RTL Late Night op maandag 29 augustus begint, worden de winnaars van TeamNL geëerd in een olympische special. Nederland doet het erg goed op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Tot nu toe heeft Nederland 14 medailles, waarvan 8 keer goud.

Hoe de speciale uitzending over de Olympische Spelen in Rio er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Humberto heeft de meeste medaillewinnaars al aan tafel gehad. Niet in RTL Late Night, maar in de dagelijkse talkshow Studio TeamNL die hij presenteert voor sportkoepel NOC*NSF.

Of Humberto in de olympische special al hulp krijgt van zijn nieuwe sidekick, die Luuk Ikink zal vervangen na zijn vertrek naar RTL Boulevard, is ook nog niet bekend. Het is nog niet bekend wie Luuk zal vervangen, maar volgens Humberto wordt de opvolger van Ikink snel bekendgemaakt.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night