RTL Late Night in actie voor vluchtelingen

RTL Late Night in actie voor vluchtelingen

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL Late Night zal aankomende maandag, 7 september, tijdens een speciale uitzending in het teken staan van de vluchtelingenstroom. De speciale uitzending duurt maar liefst 140 minuten. De uitzending begint om 21:30 uur en duurt tot 23:50 uur, The Finder komt daardoor te vervallen

Het is nog niet precies duidelijk hoe de uitzending eruit zal gaan zien. Wel is al bekend dat hulpverleners, maatschappelijke organisaties, bekende Nederlanders en particuliere initiatieven een grote rol zullen gaan spelen in de speciale uitzending van RTL Late Night maandag.

Tijdens de uitzending zal ook muziek een centrale plek gaan krijgen. “We praten over een probleem waar we de omvang niet van kunnen bevatten. Ik kan ook niet veel doen, maar ik heb wel een instrument tot mijn beschikking en dat is dit programma”, zei Humberto donderdag.

“Ik denk dat het goed is om aanstaande maandag een avondvullend programma te maken waarin de vluchtelingen centraal staan”, vervolgde de talkshowhost donderdag in RTL Late Night. Naast RTL4 zal NPO 1 aankomende woensdag, 9 september, in het teken staan van vluchtelingen.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night