Danny Ghosen in vluchtelingen-uitzending RTL Late Night

Danny Ghosen in vluchtelingen-uitzending RTL Late Night

Geschreven door Daniël Schalk

EO-presentator Danny Ghosen is aankomende maandag te gast in de speciale uitzending van RTL Late Night over vluchtelingen. Ghosen, die momenteel ook te zien is in Expeditie Robinson, dacht op zijn vijftiende dat hij op vakantie ging, maar eigenlijk ontvluchtte hij de burgeroorlog in Libanon.

“In de RTL Late Night van 7 september vertelt hij voor het eerst zijn verhaal en legt hij uit waarom de huidige situatie van veel vluchtelingen erg dichtbij komt voor hem. Hij doet dit om het negatieve beeld over vluchtelingen de kop in te drukken”, aldus de talkshow van familiezender RTL4.

RTL Late Night staat maandag tijdens een speciale uitzending in het teken staan van de vluchtelingenstroom. De speciale uitzending duurt maar liefst 140 minuten. De uitzending begint om 21:30 uur en duurt tot 23:50 uur. Het is verder nog niet bekend hoe de uitzending eruit zal zien.

Wel is al bekend dat hulpverleners, maatschappelijke organisaties, bekende Nederlanders en particuliere initiatieven een grote rol zullen gaan spelen in de speciale uitzending. Naast RTL Late Night zullen NPO 1 en NPO Radio 2 aankomende woensdag in het teken staan van vluchtelingen.