RTL4 begint nieuw tv-seizoen met registratie Gabbers

RTL4 begint nieuw tv-seizoen met registratie Gabbers

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL4 begint het nieuwe tv-seizoen op zaterdag 27 augustus gelijk vol vrolijkheid en met een brede lach met de registratie van de comedyshow Gabbers. Afgelopen juni stonden cabaretiers Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers samen in de Ziggo Dome.

In maar liefst vier uitverkochte shows hebben ‘Gabbers’ Jandino, Philippe, Roué en Guido de Ziggo Dome compleet op zijn kop gezet. “Hoog tijd om de rest van Nederland ook te laten genieten van de acts van de vier totaal verschillende topcomedians”, zegt de commerciële familiezender.

In de avondvullende wervelende show komt een keur aan comedy voorbij, waarbij de heren naast stand up comedy ook een onbekende kant van zichzelf laten zien. Voor de pauze vermaken Philippe Geubels en Roué Verveer het publiek en na de pauze zijn Jandino en Guido Weijers aan de beurt.

RTL4 begint het nieuwe tv-seizoen eigenlijk al op vrijdag 26 augustus met de eenmalige tv-show Holland-België, waarin twee teams onder leiding van Wendy van Dijk en de Vlaamse Jonas van Geel los gaan op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen.

Op SBS6 begint het nieuwe tv-seizoen al op maandag 22 augustus met de start van het vernieuwde Rad van Fortuin. Vrijdag 26 augustus begint op SBS6 de nieuwe talentenjacht The Next Boy/Girl Band en 27 augustus begint een nieuw seizoen van Zullen we een spelletje doen? en Met de deur in huis.

Gabbers is zaterdag 27 augustus vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Bekijk Met de deur in Huis op TVblik.nl/met-de-deur-in-huis