RTL4 zendt registratie van The Christmas Show uit

RTL4 zendt registratie van The Christmas Show uit

Geschreven door Daniël Schalk

Familiezender RTL4 zendt vanavond, maandag 28 december, een registratie van The Christmas Show uit. De Ziggo Dome was op zaterdag 26 en zondag 27 december het decor van de eerste editie van The Christmas Show, ontwikkelt door RTL Live Entertainment en Stage Entertainment.

Een van de rollen in The Christmas Show wordt vertolkt door RTL4-presentatrice Nicolette van Dam, die een kerstfee speelt. Ook Jamai Loman, Ron Brandsteder, Edsilia Rombley en vele anderen komen voorbij in het kerspektakel voor jong en oud met bijzondere acts, dansers en artiesten.

“Een kerstspektakel zoals The Christmas Show kennen we nog niet in Nederland. Met deze hartverwarmende show voor de hele familie is een sfeervolle invulling voor de feestdagen meteen in kannen en kruiken”, zei Albert Verlinde, directeur Stage Entertainment, afgelopen september.

RTL4 maakt het maandagavond, twee dagen na kerst, toch nog een beetje kerstmis. Voor de registratie van The Christmas Show zendt de familiezender Home Alone 5: The Holiday Heist uit. De film is het vijfde deel van de populaire Home Alone-reeks, die de afgelopen dagen werd uitgezonden.

De registratie van The Christmas Show is vanavond, 28 december, om 22:20 uur te zien op RTL4.