Extra show voor nieuwe comedyshow GABBERS

Extra show voor nieuwe comedyshow GABBERS

Geschreven door Daniël Schalk

De nieuwe comedyshow GABBERS met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Guido Weijers en Roué Verveer komt met een extra show op 23 juni 2016. Afgelopen dinsdag, 3 november, opende de kaartverkoop voor de eerste show op 24 juni 2016. Wegens succes komt er nu een extra show.

GABBERS is de nieuwe comedyformatie bestaande uit Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer. De vier totaal verschillende topcomedians zetten de meest veelzijdige en grootste comedyshow van het jaar op. De comedyshow is momenteel volop in ontwikkeling.

De vier comedians hebben slechts een doel: het publiek keihard laten lachen. De show staat bol van hilarische showonderdelen van de heren samen en stand-up zoals alleen zij dat kunnen. De nieuwe comedyshow GABBERS vindt plaats in juni 2016 in concerthal De Ziggo Dome in Amsterdam.

“Wij hebben die avond een soort van bonte avond, waarbij de lach de enige rode draad is”, liet Jandino eerder weten. Ook de Vlaamse Philippe heeft veel zin in de grote comedyshow. “Ik hoop dat ik in deze show eindelijk mijn droom kan waarmaken: goochelen voor een groot publiek.”

Voor Guido is GABBERS echt een droom die uitkomt. “Meer dan 13 jaar geleden zag ik de Engelse stand-up comedian Lee Evans optreden voor 10.000 mensen. Toen dacht ik: Dit zou in Nederland nooit kunnen. En nu gaan we het gewoon zelf doen! Hoe tof is dat! Dit wordt comedy XXL!”