Side2Side in RTL Late Night vanwege ‘zomerhit’

Side2Side in RTL Late Night vanwege ‘zomerhit’

Geschreven door Daniël Schalk

De jeugdvrienden Tim, Jasper, Stijn en Daan van Streetlab zijn vanavond te gast in RTL Late Night om te praten over hun boyband Side2Side. De boyband was een experiment van de vrienden om door te breken in Duitsland en deden tevergeefs mee aan Duitse talentenjacht Das Supertalent.

Omdat een echte doorbraak uitbleef, besloten Tim, Jasper, Stijn en Daan uit elkaar te gaan. Maandag lanceerde Side2Side in de laatste aflevering van het derde seizoen van Streetlab hun laatste single en begonnen een afscheidstournee, dat allemaal als laatste poging om echt door te breken.

“De mannen van Streetlab hebben met Forget My Name misschien wel dé zomerhit te pakken. De jongens verzamelden met hun afscheidssingle met vocale hulp van René Froger binnen drie uur tijd ruim 15.000 stemmen op de site van de Nederlandse Top 40”, laat RTL Late Night vrijdag weten.

De laatste poging van de vier vrienden om als Side2Side door te breken, zou zo nog maar eens kunnen lukken. “Ze staan zoals het er nu uitziet volgende week gewoon in de hitlijsten”, vervolgt de redactie van het praatprogramma, dat iedere werkdag wordt gepresenteerd door Humberto Tan.

Voor hun laatste single Forget My Name wist Side2Side een samenwerking met zanger René Froger te regelen. De rasartiest was niet alleen bereid om zijn medewerking te verlenen aan het nieuwe nummer van de boyband, Streetlab wist hem ook te strikken voor een afscheidstournee.

Vanavond zijn ook de meiden van O'G3NE te gast, die hun cover van Clown uit Beste Zangers ten gehore brengen. Verder schuiven Danny de Munk en oud-politicus Boris van der Ham aan om te praten over de musical Ciske de Rat en vertelt Nick Nicolai uit Holland’s Got Talent zijn verhaal.

RTL Late Night is iedere werkdag om 22:30 uur te zien op RTL4.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night