Nieuw duo Nicolette en Tim testen kennis in RTL Late Fight

Nieuw duo Nicolette en Tim testen kennis in RTL Late Fight

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Nicolette van Dam en Tim Douwsma zijn vanavond te gast in RTL Late Night om het tegen elkaar op te nemen in de rubriek RTL Late Fight. Nicolette en Tim vormen samen een nieuw presentatieduo in The Next Boy/Girl Band, maar vanavond wordt hun kennis over boy- en girlbands getest.

In RTL Late Fight nemen twee bekende Nederlanders het regelmatig tegen elkaar op, zo streden twee weken geleden Edwin Evers en Viggo Waas tegen elkaar in een quiz over de Olympische Spelen en ook zangers Nick & Simon streden het afgelopen voorjaar tegen elkaar in RTL Late Fight.

Nicolette van Dam en Tim Douwsma presenteren vanaf vrijdag 26 augustus de nieuwe talentenjacht The Next Boy/Girl Band, een programma uit de koker van John de Mol. In de talentenjacht strijden twee platenmaatschappijen tegen elkaar om de succesvolste boy- of girlband te maken.

Naast RTL Late Fight blikken zwemmers Johan Kenkhuis en Pieter van den Hoogenband terug op het Olympische jaar dat hun leven voorgoed veranderde, komt Beau van Erven Dorens vertellen over een nieuw tv-programma en zingt Belle Perez haar eigen zomerhit en een medley van de Gipsy Kings.

RTL Late Night is iedere werkdag om 22:30 uur te zien op RTL4.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night