RTL Late Night vanavond weer terug na zomerstop

RTL Late Night vanavond weer terug na zomerstop

Geschreven door Daniël Schalk

Humberto Tan en zijn sidekick Luuk Ikink zijn vanavond, maandag 31 augustus, weer terug op de late avond van RTL4. In het NH Schiller Hotel te Amsterdam spreekt Humberto ook dit seizoen weer spraakmakende, opvallende, interessante en actuele gasten van het moment.

Vanavond zullen voetbalicoon Clarence Seedorf en Drank en Drugs-duo Lil’ Kleine en Ronnie Flex te gast zijn in de eerste RTL Late Night. Seedorf vertelt over de ‘Allstars’ benefietvoetbalwedstrijd. De Laureus Allstars nemen het op 5 september op tegen de Real Madrid Legends.

Seedorf heeft een tal van grote namen gestrikt voor de wedstrijd, onder wie Luís Figo, Thierry Henry, Ruud Gullit en Edwin van der Sar. Daarnaast bespreekt Humberto ook de staat van het Nederlandse voetbal, de trainerscarrière van Seedorf en zijn rol als racisme ambassadeur voor de UEFA.

Naast Seedorf schuiven ook Lil’ Kleine, Ronnie Flex en Olivia Lonsdale aan, bekend van de omstreden zomerhit Drank en Drugs. Humberto vraagt hoe de rappers aankijken tegen alle controverse en of zij van plan zijn om na Nederland ook het buitenland te veroveren met Drank en Drugs.

Later in de week ontvangt de talkshowhost onder anderen cabaretier Hans Teeuwen, Jochem Meijer, Thomas Acda, Frans en Mariska Bauer en Chantal Janzen en Jandino Asporaat samen met de choreografen van het nieuwe dansprogramma van de zaterdagavond van RTL4, Dance Dance Dance.

Uiteraard zijn er ook in de eerste week van het nieuwe seizoen van RTL Late Night muzikale optredens. Zo komen de Volendamse zangers Nick & Simon langs, brengt Guus Meeuwis zijn nieuwe single en claimt Eva Simons de RTL Late Night-studio met haar grote zomerhit Policeman.

RTL Late Night is vanaf vanavond, elke werkdag, om 22:30 uur te zien op RTL4.

Lees ook: 'Humberto en Luuk eindigen gelijk in RTL Late Fight'

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night