Jeroen Dijsselbloem in RTL Late Night over Brexit

Jeroen Dijsselbloem in RTL Late Night over Brexit

Geschreven door Daniël Schalk

Jeroen Dijsselbloem, de minister van Financiën en Eurogroepvoorzitter, is vrijdagavond te gast in RTL Late Night om te praten over de Brexit. Een meerderheid van bijna 17,5 miljoen Britten heeft donderdag voor een vertrek uit de Europese Unie gestemd en daarmee is de Brexit een feit.

“Het resultaat? Een slagveld. De Britse premier David Cameron heeft zijn vertrek aangekondigd, de pond is in waarde gedaald en wereldwijd zijn de beurzen ingestort. Was dit alles of staat ons nog meer te wachten? En wat zijn de gevolgen voor Nederland?”, schrijft RTL Late Night vrijdag.

Dijsselbloem schuift aan bij Humberto Tan voor een gesprek over de gevolgen van de Brexit. RTL doet op 24-uurs nieuwszender RTL Z al de hele dag verslag van de Brexit. Ook de NOS komt al de hele dag door op NPO 1 met extra uitzendingen over de actuele ontwikkelingen en de gevolgen van de Brexit.

RTL Late Night zou vanavond eigenlijk geen aandacht besteden aan de uitslag van het Brexit-referendum, vanwege de special met de Britse band Coldplay die donderdag al is opgenomen. Vanwege de Brexit komt RTL Late Night eerst met een half uur live-televisie, gevolgd door de Coldplay-special.

RTL Late Night is vanavond van 22:30 uur tot 00:00 uur te zien op RTL4.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night