Carlo Boszhard heeft bijzondere co-host

Carlo Boszhard heeft bijzondere co-host

Geschreven door Sebastiaan Boers

Aanstaande zondagavond opent Carlo Boszhard weer zijn tv café. Iedere zondag is de presentator samen te zien met een co-host. In de laatste aflevering van het eerste seizoen zal Carlo samen te zien zijn met zijn moeder Wil.

De moeder van Carlo is een Bekende Nederlander geworden dankzij het tv café van haar zoon. Een onderdeel in Carlo's tv café is Wil wil wel. Daarin ondernemen moeder en zoon de meest bijzondere en soms bizarre dingen. 

Zo waren Wil en Carlo te zien tijdens een lachcursus, speelde Wil een rolletje in Moordvrouw, kwamen zij op het terrein van Utopia en een cursus jodelen. Niets was te gek voor dit vrolijke duo. Maar in ritje in een achtbaan sloeg Wil toch af. In haar plaats nam Carlo's broer Ron plaats. Dit werd Wil niet in dank afgenomen.

In de laatste aflevering van Carlo's tv café zijn Buddy Vedder en Robin Martens te gast. Buddy en Robin zijn beide te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) als Rover en Rikki. Binnenkort zijn zij als dansduo te zien in het tweede seizoen van Dance Dance Dance. Voor Wil is dit een hoogtepunt. Zij is namelijk een groot fan van de soapserie van RTL 4.

Naast moeder Wil heeft Carlo veel co-hosts naast zich gehad. Zo zaten Wendy van Dijk, Johnny de Mol, Chantal Janzen, Ruben Nicolai, Lieke van Lexmond en Loretta Schrijver naast Carlo. Maar dé vrouw aan Carlo's zijde is toch Irene Moors. De presentatrice stapte kort geleden over van RTL 4 naar SBS6. Ondanks de overstap wilde Carlo dat Irene een keer zijn co-host zou worden.

Tijdens de speciale Valentijns-uitzending, op zondag 14 februari, was Irene dan eindelijk weer eens te zien naast Carlo. Alsof de tijd was stilgestaan presenteerden zij samen Carlo's tv café. Het leek bijna wel op een aflevering van Life 4 You. Maar helaas was dit slechts eenmalig. Maar er is een kans dat Irene in een tweede seizoen weer een aflevering de co-host zal zijn van Carlo.

Aanstaande zondagavond is Carlo's tv café weer geopend vanaf 18.15 uur bij RTL 4.

Bekijk Carlo's tv café terug via TVblik.