‘Douwe Bob wilde met ander nummer naar Songfestival’

‘Douwe Bob wilde met ander nummer naar Songfestival’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Douwe Bob wilde Nederland eigenlijk met een ander nummer vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2016, dat onthulde Albert Verlinde woensdag in RTL Boulevard. Douwe Bob zou in een interview hebben gezegd dat hij eigenlijk niet met Slow Down naar het Songfestival wilde.

“Ik kreeg gisteren van de hoofdredacteur van TrosKompas het interview met Douwe Bob toegestuurd, waarin Douwe Bob zegt dat hij eigenlijk een ander nummer had uitgezocht: Love On The Rocks”, vertelde de entertainmentdeskundige woensdagavond in RTL Boulevard.

Het nummer Love On The Rocks, dat wel op Douwe Bob zijn nieuwe album Fool Bar staat, is een erg langzaam nummer. “Als je dat nu hoort. Slow Down is ‘slow down’, maar dit nummer is echt ‘slow down’. Goed dat je het niet gekozen hebt’’, oordeelt Albert Verlinde over Love On The Rocks.

Op dinsdag 22 september 2015 werd bekend dat singer-songwriter Douwe Bob Nederland zou gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2016 in Stockholm. Vrijdag 4 maart onthulde de singer-songwriter dat hij Nederland zal vertegenwoordigen met het nummer Slow Down.

Luister hieronder het nummer Love On The Rocks van Douwe Bob:

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard