Douwe Bob haalt grap uit met Songfestival-nummer

Douwe Bob haalt grap uit met Songfestival-nummer

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Singer-songwriter Douwe Bob heeft in de radioshow van Timur Perlin en Rámon Verkoeijen op radiozender NPO 3FM een grap uitgehaald met het nummer waarmee hij Nederland op dinsdag 10 mei zal vertegenwoordigen in de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Stockholm.

Douwe Bob zou dinsdagmiddag op 3FM een klein fragment van zijn Songfestival-nummer laten horen, dat lieten AVROTROS en 3FM dinsdagmiddag weten. DJ’s Timur en Rámon belde met Douwe Bob, die speciaal voor de radiozender een klein fragment uit het nummer had geknipt.

“Songfestival-nummer, Songfestival-nummer, Songfestival-nummer, Songfestival-nummer, Songfestival-nummer, een miljoen punten, Songfestival!”, klonk het nummer, dat ook nog eens enorm vals was ingezongen door de singer-songwriter. Timur en Rámon konden er wel om lachen.

Op Social Media komen er minder positieve reacties binnen op de grap van Douwe Bob. “Thank you Douwe Bob for almost giving me a heartattack”, zegt iemand op Twitter. Iemand anders reageert op de grap van de artiest: “KUT DOUWE BOB IK KREEG GODVERDOMME EEN HALVE HARTAANVAL.”

Het nummer waarmee Douwe Bob Nederland écht gaat vertegenwoordigen wordt aankomende vrijdag, 4 maart, bekendgemaakt. AVROTROS heeft dinsdagmiddag aan Showbizznetwork.nl laten weten dat het nummer aanstaande vrijdag tussen 11:30 uur en 12:30 uur bekend wordt gemaakt.

Luister hier de grap van Douwe Bob op 3FM terug.

Bekijk het Eurovisie Songfestival op TVblik.nl/eurovisie-songfestival