Weemoedt in het voorjaar van 2017 op RTL5

Weemoedt in het voorjaar van 2017 op RTL5

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De nieuwe dramaserie Weemoedt, gebaseerd op de roman Weemoedt: Over gevallen sterren en dingen die voorbij gaan van acteur Thijs Römer, is in het voorjaar van 2017 te zien op RTL5. De dramaserie is nog dit najaar te zien bij Videoland, de On Demand-dienst van RTL.

Römer, verantwoordelijk voor het script en met Jon Karthaus voor de regie, speelt de rol van Job Weemoedt. De rest van de cast bestaat uit Laura de Boer (Fré), Eva Duijvestein (Juliet Trispel), Isis Cabolet (Chava Poons), Werner Kolf (Ronnie Macintosh) en Frédérique Spigt (Sjaan de Vries).

De nieuwe dramaserie gaat over Job Weemoedt. Hij is talent manager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Hij behoedt zijn sterren voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt hun schandalen uit de pers, tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn wereld volledig instort.

Weemoedt geeft een schaamteloos inkijkje in de Nederlandse showbizzwereld én in het hart van een man die het mooiste bezit door zijn vingers heeft laten glippen: de liefde van zijn leven. De dramaserie van Thijs Römer is de eerste productie van de nieuwe drama-unit van RTL Productions.

Lees ook: 'RTL Productions start nieuwe drama-unit'

Weemoedt is dit najaar te zien bij Videoland en in het voorjaar van 2017 op RTL5.

Bekijk alle programma's van RTL5 op TVblik.nl