Thijs Römer maakt serie van debuutroman Weemoedt

Thijs Römer maakt serie van debuutroman Weemoedt

Geschreven door Daniël Schalk

Thijs Römer werkt momenteel al aan een serie van zijn debuutroman Weemoedt, dat afgelopen donderdag is uitgekomen. In RTL Late Night vertelde Thijs vrijdagavond dat het eigenlijk niet de bedoeling was om een boek te schrijven maar om een serie te maken.

Na een gesprek met een uitgeverij besloot Thijs zijn idee voor een serie om te zetten in een boek. Jan Jaap van der Wal, die ook te gast was, vroeg aan Thijs of hij de rol van talentmanager Job Weemoedt wel zou willen spelen. “Ik ben ook onderhand al bezig met RTL aan de serie”, verklapte Thijs.

De acteur heeft momenteel al zeven afleveringen, van de tien afleveringen die er gaan komen, geschreven. “De kans is zeer groot dat we dat volgend jaar op RTL5 gaan zien”, aldus Römer. Humberto Tan vind het opmerkelijk dat Thijs al bezig was aan de serie voordat het boek uit was.

“Ik weet niet of ik de eerste ben, maar het is wel een feit”, antwoorde de enthousiaste acteur daarop. De debuutroman van Thijs Römer gaat over het leven van talentmanager Job Weemoedt in de showbizz-wereld. Het boek staat vol met anekdotes, waarvan de meeste waargebeurd zijn.