Martijn Krabbé in jury nieuwe Idols

Martijn Krabbé in jury nieuwe Idols

Geschreven door Daniël Schalk

Martijn Krabbé wordt jurylid in het nieuwe seizoen van de talentenjacht Idols, dat heeft de presentator oudejaarsavond bekendgemaakt in het RTL Late Night Jaaroverzicht. De talentenjacht keert begin 2016 terug op televisie, niet op familiezender RTL4 maar op jongerenzender RTL5.

Krabbé was tussen 2005 en 2008 de presentator van Idols. Tussen 2005 en 2006 presenteerde hij de talentenjacht samen met Chantal Janzen, maar vanaf 2007 nam Wendy van Dijk haar stokje over. De presentator heeft zin in zijn rol als jurylid. “Dan mag ik eindelijk zeggen wat ik vind”, aldus Krabbé.

Het is niet bekend wie ernaast Martijn Krabbé plaats nemen in de jury. Tussen 2002 en 2008 waren onder andere Eric van Tijn, Henkjan Smits, John Ewbank en Gordon jurylid in Idols. Er gaan geruchten dat Jamai, die het eerste seizoen van Idols won, plaats zou gaan nemen in de jury van de tv-show.

De rollen van Martijn Krabbé en Wendy van Dijk worden in het nieuwe seizoen op RTL5 overgenomen door Ruben Nicolai en Lieke van Lexmond. RTL Nederland, het moederbedrijf van de RTL-zenders, maakte op 5 november 2015 bekend dat de populaire talentenjacht in het voorjaar van 2016 terugkeert op televisie.

Bekijk Idols op TVblik.nl/idols