Ruben Nicolai: ‘Nieuw seizoen voor Idols’

Ruben Nicolai: ‘Nieuw seizoen voor Idols’

Geschreven door Daniël Schalk

RTL5 gaat verder met Idols, dat maakte presentator Ruben Nicolai donderdag bekend in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL. De talentenjacht Idols keerde woensdag 23 maart 2016 na ruim acht jaar terug op de Nederlandse televisie, ditmaal niet op RTL4 maar op RTL5.

“Het is zo’n succes dat het in het voorjaar wel terug zal komen”, zei Nicolai, die Idols samen met Lieke van Lexmond presenteert, donderdag op 100% NL. Ook het volgende seizoen zou Ruben graag weer willen presenteren. “Ik schrijf me graag bij deze in om dat weer te presenteren.”

Volgens de presentator zijn er plannen voor een nieuw seizoen van Idols, dat wekelijks zo’n miljoen kijkers trek op de woensdagavond van RTL5. “We hebben de liveshows nog niet eens gehad en tot nu toe was het al zo’n feestje om dit te mogen presenteren. In het voorjaar komen we zeker wel terug!”

RTL heeft nog niet bevestigd of het nieuwe seizoen er echt komt. Ook is het niet bekend of Jamai Loman, Eva Simons, Martijn Krabbé en Ronald Molendijk in het mogelijke nieuwe seizoen weer plaats zullen nemen in de jury en of Lieke van Lexmond terug zal keren als presentatrice.

Bekijk Idols op TVblik.nl/idols