Uri Geller: ‘Andere reden achter stoppen MindMasters LIVE’

Uri Geller: ‘Andere reden achter stoppen MindMasters LIVE’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Uri Geller denkt dat er een andere redden zit achter het stoppen van MindMasters LIVE, het programma dat vorige week na twee uitzendingen stopte. SBS liet vorige week zaterdag, 27 november, weten de stekker uit MindMasters LIVE te trekken wegens slechte kijkcijfers.

“De kijker kon MindMasters LIVE onvoldoende waarderen en het werd dan ook niet goed genoeg bekeken”, liet Peter Lubbers, Directeur Televisie van SBS Broadcasting, vorige week zaterdag weten. Volgens Uri Geller heeft het stoppen van de tv-show te maken met een terroristische dreiging.

Geller, die samen met Walter Rolfo de zestien mentalisten in het programma begeleide, liet eerder al weten te denken dat het met mogelijk een terroristische dreiging te maken had. Nu weet de grootmeester het zeker, dat heeft hij verkondigt tegenover het Duitse boulevardblad Bild.

“De reden is sabotage. Het lag niet aan ons, het lag niet aan de show”, aldus Uri. “Ze durfden gewoon niet verder met de show. Er is iets gebeurd, waar wij niets van weten. Hoe is dit anders te verklaren? Het is een ramp. Voor mij, voor Sabia, voor de jonge magiërs die meededen” vervolgt hij.

Volgens de grootmeester komt het stoppen van MindMasters LIVE niet, zoals SBS verkondigt, door de tegenvallende kijkcijfers. “We kregen heel veel positieve reactie op de show. Dit is een volledig rationele theorie. Er is geen andere verklaring. En ik ga erachter komen hoe het precies zit.”

SBS heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van Uri Geller in Bild.

Bekijk de twee uitzendingen van MindMasters LIVE op TVblik.nl