Jochem van Gelder en Wolter Kroes in MindMasters LIVE

Jochem van Gelder en Wolter Kroes in MindMasters LIVE

Geschreven door Daniël Schalk

Jochem van Gelder en Wolter Kroes zullen plaatsnemen in ‘De Raad van 10’ in het nieuwe SBS6-programma MindMasters LIVE. ‘De Raad van 10’ bestaat uit tien bekende Nederlanders die de zestien mentalisten in MindMasters LIVE beoordelen op hun onverklaarbare acts.

Eerder werd al bekend dat Sabia, Boer Geert, oud-politicus Frits Huffnagel, misdaadverslaggever Peter R. de Vries, presentator Kay Nambiar en tv-diva Patricia Paay plaatsnemen in de jury van het nieuwe vrijdagavondprogramma, dat volgende week vrijdag op 20 november begint.

De zestien mentalisten worden in MindMasters LIVE begeleid door grootmeesters Walter Rolfo en Uri Geller. De twee grootmeesters in de wereld van magie trainen hun deelnemers maandenlang om de meeste verbluffende mentale experimenten, gedurfde tests en onverklaarbare acts te creëren.

Wolter Kroes is bekend van zijn grote voetbalhit ‘Viva Hollandia’. Jochem van Gelder is momenteel te zien als presentator van de SBS6-programma’s Lachen om Home Video’s en Waarom Wachten? Het nieuwe vrijdagavondprogramma van SBS6 wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij.