Patricia Paay in jury MindMasters LIVE

Patricia Paay in jury MindMasters LIVE

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Ook Patricia Paay zal plaatsnemen in ‘De Raad van 10’ in het nieuwe SBS6-programma MindMasters LIVE. Paay zal naast Sabia, Boer Geert, oud-politicus Frits Huffnagel, misdaadverslaggever Peter R. de Vries en presentator Kay Nambiar plaatsnemen in de jury van het nieuwe vrijdagavondprogramma.

Shownieuws maakte zaterdagavond bekend dat ook Patricia jurylid wordt in MindMasters LIVE. In het programma gaan zestien mentalisten live tegen elkaar strijden en voeren de meest bijzondere acts uit met behulp van hun speciale gaven zoals gedachten lezen, telepathie en telekinese.

“Ik weet niet wat er op mij af gaat komen, maar ik ben niet makkelijk om de tuin te leiden”, liet Peter R. de Vries eerder al aan Shownieuws weten. “Ik ben nieuwsgierig, sta voor alles open en laat me graag verbazen”, zei oud-politicus Huffnagel, die in 2012 meedeed aan Wie is de Mol?, eerder.

Voor Patricia Paay is jureren niet helemaal nieuw. Van 2008 tot en met 2010 was ze te zien als jurylid in de SBS6-programma’s Holland's Got Talent en Popstars. In 2013 nam Paay weer plaats in de jury, ditmaal van het zaterdagavondprogramma Sterren Dansen Op Het IJs, ook op tv-zender SBS6.

De zestien mentalisten worden in MindMasters LIVE begeleid door grootmeesters Walter Rolfo en Uri Geller. De twee grootmeesters in de wereld van magie trainen hun deelnemers maandenlang om de meeste verbluffende mentale experimenten, gedurfde tests en onverklaarbare acts te creëren.

Het nieuwe vrijdagavondprogramma van SBS6 wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij. De presentatrice presenteerde eerder de grote amusementprogramma’s Sterren Springen en Popster bij SBS6. Momenteel is Kim-Lian iedere zondag te zien in het zondagmiddagprogramma Thuis op Zondag.

Bekijk MindMasters LIVE vanaf 20 november op TVblik.nl/mindmasters-live