Patty Brard en Lisa Michels in MindMasters LIVE

Patty Brard en Lisa Michels in MindMasters LIVE

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Presentatrice Patty Brard en K3 Zoekt K3-finalist Lisa Michels zijn de laatste twee juryleden in de eerste uitzending van MindMasters LIVE, het nieuwe vrijdagavondprogramma van SBS6. De tv-zender heeft de laatste twee leden van ‘De Raad van 10’ woensdag en donderdag bekendgemaakt.

Voor Patty Brard is jureren niet nieuw. In 2009 maakte Patty haar debuut als jurylid in het SBS6-programma K2 zoekt K3. Begin 2013 nam Patty wederom plaats in de jury, ditmaal in het SBS6-programma Vliegende Hollanders, waarin bekende Nederlanders van de skischans sprongen.

Lisa Michels komt wel in een nieuwe wereld terecht. De afgelopen weken moest Lisa zelf haar talenten laten zien aan een strenge jury. Lisa Michels deed dit jaar mee aan televisieprogramma K3 Zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgsters van oude K3-meiden Josje, Karen en Kristel.

Michels kwam tot de finale, maar verloor daar van de nieuwe K3-meisjes Marthe, Klaasje en Hanne. In MindMasters LIVE neemt Lisa voor het eerst plaats in een jury. Lisa zal samen met negen andere bekende Nederlanders de zestien mentalisten beoordelen op hun onverklaarbare acts.

Patty Brard en Lisa Michels zullen samen met Sabia, Boer Geert, oud-politicus Frits Huffnagel, misdaadverslaggever Peter R. de Vries, presentator Kay Nambiar, tv-diva Patricia Paay, presentator Jochem van Gelder en zanger Wolter Kroes plaatsnemen in de jury van MindMasters LIVE.

De zestien mentalisten worden in MindMasters LIVE begeleid door grootmeesters Walter Rolfo en Uri Geller. De twee grootmeesters in de wereld van magie trainen hun deelnemers maandenlang om de meeste verbluffende mentale experimenten, gedurfde tests en onverklaarbare acts te creëren.

MindMasters LIVE is vanaf vrijdag 20 november om 20:30 uur te zien op SBS6.