Joling wil Patricia Paay in jury Sterren Springen

Joling wil Patricia Paay in jury Sterren Springen

Geschreven door Daniël Schalk

Gerard Joling doet er alles aan om Patricia Paay weer op televisie te krijgen. De presentator heeft bij de directie van SBS6 aangedrongen om Paay te nemen als jurylid van Sterren Springen, “Het zou mooi zijn als ik dat erdoor krijg, want ze kan de centen goed gebruiken”, zegt Joling in De Telegraaf.

De presentatrice heeft wel eens beter in haar geld gezeten, liet Paay kort geleden al eens weten. “Ik ben niet rijk en heb geen pensioen opgebouwd, ik móét blijven werken voor mijn onderhoud.”, aldus Patricia Paay. Gerard Joling ziet het sowieso wel zitten in zijn vriendin, “Niet alleen zou het financieel voor haar prachtig zijn wanneer ze weer een mooie klus krijgt, de show is er in mijn ogen ook bij gebaat als zij in de jury gaat zitten. Want behalve dat Patries een rijke ervaring heeft als jurylid, is ze natuurlijk ook nog eens een bloedmooie verschijning. Die zou volgens mij niet misstaan in Sterren Springen. Kortom, alles bij elkaar voor mij redenen genoeg om haar weer voor te dragen als vaste waarde in het jurypanel.”

Een zegsvrouw van Paay laat weten dat een mogelijke klus in Sterren Springen ‘voorbij is gekomen’. Volgens SBS6 is er nog niks beslist. “Er zijn gisteren zelfs nog allerlei jurytests gedaan. Die kaarten zijn nog niet geschud.” Joling is ervan overtuigd dat het hem gaat lukken om La Paay binnen te loodsen. “Ik hoop vandaag te horen of mijn ideeën worden ingewilligd. Ik kan me eerlijk gezegd nauwelijks voorstellen dat het niet het geval is…”