Najib en Jandino Live in De Kuip

Najib en Jandino Live in De Kuip

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Comedy & Concert presenteert op zaterdag 1 juli 2017 Najib en Jandino Live in De Kuip. Twee van 's lands grootste comedians treden op in het meest iconische stadion van Nederland.

Omlijst door een muzikaal programma met een paar van de populairste acts van dit moment. De kaartverkoop voor dit evenement start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Na Michael Jackson, Prince en Bruce Springsteen is De Kuip nu dus voor Najib en Jandino. "Het is voor mij altijd al een droom geweest om met Najib samen te werken én een show in De Kuip te geven. Dit zijn dus twee dromen die in één keer uit gaan komen.", aldus Jandino. Najib: "Het moet een kick zijn voor voetballers om in een vol stadion te scoren. Dat gevoel willen wij ook hebben. Hoe mooi is het om voor 40.000 fans op te treden." Jandino: "Ik heb ooit meegedaan aan de selectie rondes van Feyenoord, maar ik ben er niet doorheen gekomen. Nu kom ik terug. "

Comedy & Concert wordt daarmee de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht. Najib: "Als comedian wil je steeds meer publiek bedienen. Na een HMH en Ziggo Dome wil je nog groter." Comedy & Concert brengt alles wat je van een stadionshow verwacht en meer. "Dromen moet je waarmaken en deze gaan wij waarmaken."

Foto: William Rutten

Bekijk Gabbers op TVblik.nl/24-gabbers