Ook Peter R. de Vries in jury MindMasters LIVE

Ook Peter R. de Vries in jury MindMasters LIVE

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Naast Sabia Engizek, de ex-vriendin van Rafael van der Vaart, en boer Geert uit Boer Zoekt Vrouw neemt ook misdaadverslaggever Peter R. de Vries plaatst in ‘De Raad van 10’, de jury van het nieuwe vrijdagavondprogramma MindMasters LIVE bestaande uit tien bekende Nederlanders.

Ook oud-politicus Frits Huffnagel presentator Kay Nambiar nemen plaats in ‘De Raad van 10’ in het nieuwe SBS6-programma. In elke uitzending zijn er diverse uiteenlopende BN’ers getuige van de strijd tussen zestien van de allerbeste mentalisten in de vrijdagavondshow MindMasters LIVE.

“Ik weet niet wat er op mij af gaat komen, maar ik ben niet makkelijk om de tuin te leiden”, laat Peter R. de Vries, oud-misdaadverslaggever van SBS6, aan Shownieuws weten. Peter maakte van 1998 tot en met 2012 het programma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever voor SBS6.

Ook Kay Nambiar, de winnaar van Expeditie Robinson 2014, reageert tegenover de nieuwwebsite. “MindMasters LIVE lijkt me heel leuk om aan mee te doen. Ik ben totaal niet bekend in de wereld van mentalisme. Ben daarom heel erg benieuwd wat de show mij gaat brengen”, zegt Nambiar.

Frits Huffnagel, onder meer oud-wedhouder van Amsterdam en Den Haag, is vooral benieuwd naar de acts van de zestien mentalisten in MindMasters LIVE. “Ik ben nieuwsgierig, sta voor alles open en laat me graag verbazen”, aldus Huffnagel, die in 2012 ook meedeed aan Wie is de Mol?

In MindMasters LIVE gaan zestien van de allerbeste mentalisten live tegen elkaar strijden en voeren de meest bijzondere acts uit met behulp van hun speciale gaven zoals gedachten lezen, telepathie en telekinese. Het nieuwe vrijdagavondprogramma wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij.

Bekijk MindMasters LIVE vanaf 20 november op TVblik.nl/mindmasters-live