Kijkers alleen maar enthousiast over laatste 3LAB-avond

Kijkers alleen maar enthousiast over laatste 3LAB-avond

Geschreven door Daniël Schalk

De 3LAB-week op NPO 3 zit erop, tijd om alle reacties van de NPO 3-kijkers over de laatste 3LAB-avond op een rijtje te zetten. Op de vijfde, en tevens laatste, 3LAB-avond werden de documentaire Club 27, van Art Rooijakkers, en het VARA-programma Padoem Patss uitgetest.

Vrijdagavond was de voorlopig laatste aflevering van de absurdistische, bizarre, onethische, lompe en snoeiharde serie Rundfunk te zien. De kijkers weten het na vijf afleveringen wel, Rundfunk moet een volledig seizoen krijgen. “Dit moet echt een heel seizoen op de buis!”, zegt een tv-kijker.

“Helaas de laatste #rundfunk , bestel maar een heel seizoen #NPO3”, reageert iemand anders. “Hopelijk tot ziens #Rundfunk. Erg leuk programma en ik wil er meer van”, zegt iemand. “#rundfunk is briljant!!! Dit moet een vervolg krijgen”, reageer een kijker. “Wil meer Rundfunk!”, zegt iemand.

De vijfde aflevering van Rundfunk kreeg van de kijkers een 8,2 via www.npo.nl/npo3/3lab

Na Rundfunk wat het AVROTROS-programma Club 27 te zien. In het programma duikt Art Rooijakkers in de wereld van Amy Winehouse. Tijdens de uitzending kwamen er alleen maar positieve reacties. “Prachtige docu over Amy Winehouse van @artrooijakkers. Bring on the rest!”, reageerde iemand.

“Ik heb in ieder geval ademloos zitten kijken naar #club27 #3LAB en zit dus ook al te wachten op de aflevering over Kurt Cobain”, zegt iemand. “#Club27: Een mooie & ingrijpende docu over Amy Winehouse. Zat soms ook echt met verbazing te kijken. Zeker een vervolg waard!”, zegt een kijker.

“#clubvan27 geweldige reportage.Het is niet vernieuwend maar wel gepresenteerd door een professional. Idee prima en groen licht vervolg”, reageert iemand anders. “Mooie aanvulling op de andere documentaire over Amy Winehouse”, zegt een andere kijker van het programma.

Club 27 kreeg van de kijkers een 8,1 via www.npo.nl/npo3/3lab

De VARA mocht op de laatste 3LAB-avond het programma Padoem Patss uittesten. In het programma gaan comedians de strijd tegen elkaar aan en laten hun beste one-liner kunsten zien. Op Twitter stroomde de positieve reacties op Padoem Patss van de televisiekijkers binnen.

“#PadoemPatsss erg leuk!!! Mag zeker wekelijks of dagelijkse show worden!!!”, reageert iemand. “#padoempatss geweldig hopelijk komt er een vervolg”, zegt iemand anders. “Ik dacht dat ik het niets zou vinden, maar was alsnog heel erg leuk”, reageert een andere tv-kijker op Twitter.

“Ik wil meer ! Kan niet wachten op de volgende aflevering”, zegt iemand. “Dit is nou echt zo'n programma, al begin ik chagrijnig, na 5 minuten rollen de tranen over mijn wangen van t lachen”, reageert iemand. “Dit is fan-tas-ti-sche televisie voor vrijdag avond!”, zegt een andere kijker.

Padoem Patss kreeg van de kijkers een 8,0 via www.npo.nl/npo3/3lab

Met de laatste afleveringen van de dagelijkse 3LAB-programma’s Rundfunk en 24 seconden met en de twee nieuwe programma’s Club 27 en Padoem Patss zit de 3LAB-week er alweer op. Morgen lees je op Showbizznetwork.nl nog de programma’s die de kijker terug wil zien en alles over de kijkcijfers!

Twitter over NPO 3LAB kan nog steeds met #3LAB